asd asd asd asd asd
VALJEVO ZA VAS - AKTUELNO
Vampir Sava ide u turizam
VEČERNJE NOVOSTI,  31.01.2010. (preuzeto sa www.novosti.rs)
Branko Puzovic
 
 VALJEVO - Srpski vampir Sava Savanović, i da hoće, ni u gluvo doba noći, po mraku, više ne može da se skriva! Napravljen je svojevrsni foto-robot vampira koji, kaže predanje, već vekovima obitava u valjevskom kraju.
Lik Save Savanovića zapravo je osmišljen da na predstojećem Sajmu turizma u Beogradu bude glavni promoter Valjeva. Od Save se očekuje da mnogobrojne posetioce uputi na štand klastera „Valjevo za vas“ i upozna ih sa turističkom ponudom ovog dela Srbije.
Opširnije...
 
Sa vampirom Savom na Sajam Turizma
Sava SavanovicMesec i po dana posle osnivanja, Udruženje i turistički klaster „Valjevo za Vas“, spremno je za prezentaciju Valjeva na predstojećem februarskom Sajmu turizma u Beogradu. Originalno i zanimljivo osmišljena dva valjevska turistička brenda, istorija i tradicija, odnosno, priroda i okolina, biće prikazana posetiocima Sajma turizma, kaže predsednik Udruženja „Valjevo za Vas“ Vladimir Krivošejev. Uz to, biće promovisan promotivni prospekt-kalendar Valjeva, te već ranije osmišljena akcija „Sam svoj tur-operater“ uz „Novčanicu od 25 eVAra“, odnosno, zanimljiv prospekt sa ponudom da budući posetioci našeg grada, provedu „vikend u Valjevu za 25 eVAra“.
Opširnije...
 
VIKEND U VALJEVU ZA 3000 DINARA
Sam svoj tur-operater
PROVEDITE VIKEND U VALJEVU ZA SAMO 3.000 dinara

PRVI DAN (PETAK ili SUBOTA)


16:10h Polazak Beovozom, Beograd
Vukov spomenik-železnička stanica Valjevo
alternativa – autobusom ili sopstvenim prevozom

25 evra

18:00h Dolazak u Valjevo
Grad Valjevo se nalazi na svega stotinak kilometara jugozapadno od Beograda i jedno je od najstarijih gradskih naselja u Srbiji. Danas je Valjevo grad istorije i kulture i spomenika, ali i grad koji okružuje netaknuta priroda. Muzeji i galerije, brojni spomenici, Tešnjar, kulturna baština, Brankovina, Divčibare, Petnica, reka Gradac i njen kanjon, Valjevske planine i sela rasuta po njihovim obroncima predstavljaju atrakciju koja Vas mami da dođete.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 Sledeća > Kraj >>

Strana 4 od 4
     
2009 © donewell, Tekstovi: Narodni muzej Valjevo, Flash animacije: Cyber Team
Svi materijali na sajtu su zabranjeni za kopiranje.