HOTEL NARCIS, Valjevo

VALJEVO - turizam, hotel, prenoćište

Hotel raspolaže sa 133 ležaja u 78 soba i 4 ekskluzivna apartmana. Sobe su opremljene LCD televizorom, telefonom, savremenim kupatilom ( tuš kabina sa hidromasažerima ), modernim I funkcionalnim nameštajem, a većina ima i mini bar.
   
Hotel Narcis je otvoren 1965. godine, a potpuno revnoviran 2009. godine. Novo, elegantno i moderno hotelsko zdanje, iako se nalazi u samom centru grad, udaljeno je od ulice, tako da buka ne remeti mir gostiju. Od hotela ka zgradi Skupštine Grada Valjeva, prostire se Gradski trg, a u njegovoj neposrednoj blizini je šetalište kraj reke Kolubare i Centar za kulturu. Hotel raspolaže sa 133 ležaja u 78 soba i 4 ekskluzivna apartmana. U sklopu hotela gostima je obezbedjen parking,wirless internet, a u pripremi su mini wellness centar i bazen. U prijatnom ambijentu restorana Panorama na poslednjem spratu hotela gostima nudimo vrhunsku tradicionalnu kuhinju uz odabrana vina. Do restorana vodi lift koji pruža pogled na panoramu grada. Kapacitet restorana je 320 mesta. Ljubazno i uslužno osoblje Hotela Narcis je jedan od razloga da ponovo dođete u naš hotel. Bilo za vaše romantične ili poslovne trenutke, na raspolaganju vam je svečana sala, kao i sala za doručak.

KONTAKTI:
www.narcisdivcibare.com
Ulica Vlade Danilovića br. 1,
014/221-140,
014/ 221-631Hotel Beli narcis se nalazi u najužem centru Valjeva, u ulici Vlade Danilovića, sa pristupom iz glavne, Karađorđeve ulice.

   

 
 
     
2009 © donewell, Tekstovi: Narodni muzej Valjevo, Flash animacije: Cyber Team
Svi materijali na sajtu su zabranjeni za kopiranje.