asd asd asd asd asd
KAKO DO VALJEVA
Ako se uputite ka jugu Evrope, i u zapadnom delu Srbije, dođete u tačku gde se ukrštaju 44 stepena i 16 minuta severne geografske širine i 19 stepeni i 53 minuta istočne geografske dužine Vi ste stigli u  Valjevo.

Valjevo se nalazi na raskrsnici puteva i do njega se lako može doći iz svih pravaca i iz svih zemalja u okruženju: autobusomvozom, kolima, motorom, biciklom, fijakerom, peške ... a kada za putnički avio saobraćaj bude osposobljen aerodrom u Divcima avionom ćete sletati na samo desetak kilometara od centra grada.

Ako ste u nameri da do Valjeva dođete železnicom, Valjevo je jedna od važnih stanica na pruzi koja od Bara, velike luke u Crnoj Gori, vodi ka Beogradu, do kog se opet može stići drugim prugama: iz Hrvatske, Mađarske, Rumunije, Bugarske, Makedonije ...

Što se drumskog saobraćaja tiče do Valjeva možete stići različitim putnim pravcima

Kada ste stigli do Valjeva, tu Vam je sve na dohvat ruke (mapa Valjeva). Autobuska stanica je na nepunih 500 metara od najstrožeg centra grada, dok se železnčka stanica nalazi na priferiji grada i do centra Vam treba manje od pola sata lagane šetnje, ali ako ste umorni od puta na raspolaganju Vam se nalazi Taxi. A ako dolazite vlastitim vozilom, svi putevi vode ka centru.
 
 
     
2009 © donewell, Tekstovi: Narodni muzej Valjevo, Flash animacije: Cyber Team
Svi materijali na sajtu su zabranjeni za kopiranje.