asd asd asd asd asd
RESTORANI GUST I KUĆA, Valjevo

VALJEVO - turizam, hotel, prenoćište


Neposredno pored pansiona Bubica nalaze se dva veoma zanimljiva ugostiteljska objekta, sa izvanrednim, originalnim, a različitim ponudama.

U prijatnoj atmosveri parkovskog okruženja, domaća hrana: prženice, uštipci, cicvara, proja, kiselo mleko...
GustGustRestoran Kuća
 

Restoran ,,Kuća” prepoznatljiv je po bogatom asortimanu jela, odličnoj kuhinji, kao i izuzetnoj usluzi. Od bogatog poslovnog ručka do slanih palačinaka za dvoje, na našem meniju pronaćićete jela prijemčiva svačijem ukusu i dostupna svakom džepu.
U „Kući“ doživećete da Vam konobar otvori vrata, s osmehom poželi dobro veče, a muzika svira „na uvce“. U tople dane u sklopu kafe restorana radi i predivna bašta. U centru grada, sakrivena od buke, oaza je mira i dobrog raspoloženja. Pod krošnjom mirisne lipe, stare 60 godina, lako je opustiti se i uživati u ukusu sjajne espresso ili nes kafe sa šlagom. Bez obzira da li dolaze na jutarnju kafu ili uveče na čašu vina, naši gosti znaju da će ih dočekati lepa reč i prijatan ambijent u kom se uvek može čuti diskretna, ali kvalitetna muzika. Uz ljubavna šaputanja ili poslovne dogovore, ljubazni tim „Kuće“ će i Vašu sutrašnju kafu učiniti slađom.

detaljnije o restoranu Kuća na www.kuca.ugradu.info


Restorani se nalaze u centru Valjeva, neposredno pored Pansiona Bubica.
 
     
2009 © donewell, Tekstovi: Narodni muzej Valjevo, Flash animacije: Cyber Team
Svi materijali na sajtu su zabranjeni za kopiranje.