asd asd asd asd asd
SUVENIRI, Valjevo
Suveniri grada Valjeva, uspomena i poklon

         Najveći izbor autentičnih valjevskih suvenira može se pronaći u suvenirnici Narodnog muzeja Valjevo (Trg Živojina Mišića 3). Za svoje sugrađane, turiste i goste grada Muzej je pripremio veoma širok spektar informativnog, edukativnog i suvenirskog materijala, najdirektnije vezanog za muzejske prezentacije, ali i istoriju i tradiciju Valjeva i Valjevskog kraja. Suvenirnica se nalazi u prijemnoj sali, na ulazu u stalnu postavku (videti više na sajtu Narodnog muzeja Valjevo (www.museum.org.rs), na strani Suveniri

  
  Plan i vodiči Valjeva   Suveniri Valjeva    Suveniri Valjeva   Suveniri Valjeva
Razglednice, blokčići, brošure, vodiči, figure znamenitih ličnosti, magneti, planovi grada, makete, kopije praistorijskih figurina, DVD sa filmovima o Valjevu, samo je deo ponude iz suvenirnice Narodnog muzeja Valjevo.

 


 Unikatni suveniri sa motivima narodne radinosti se mogu nabaviti u dve radnje u Tešnjaru: u klubu
Etno (ulica Ilije Birčanina br. 56) u tkačko-suvenirskoj radionici Kneginja (ulica Ilije Birčanina br. 38/1), kao i u različitim tešnjarskim radionicama starih zanata (grnčar, voskar...). Tipske suvenire možete pronaći na informativnom punktu Valjevo turista (ulica Kradjordjeva 64).

 
     
2009 © donewell, Tekstovi: Narodni muzej Valjevo, Flash animacije: Cyber Team
Svi materijali na sajtu su zabranjeni za kopiranje.