asd asd asd asd asd
Sa vampirom Savom na Sajam Turizma
Sava SavanovicMesec i po dana posle osnivanja, Udruženje i turistički klaster „Valjevo za Vas“, spremno je za prezentaciju Valjeva na predstojećem februarskom Sajmu turizma u Beogradu. Originalno i zanimljivo osmišljena dva valjevska turistička brenda, istorija i tradicija, odnosno, priroda i okolina, biće prikazana posetiocima Sajma turizma, kaže predsednik Udruženja „Valjevo za Vas“ Vladimir Krivošejev. Uz to, biće promovisan promotivni prospekt-kalendar Valjeva, te već ranije osmišljena akcija „Sam svoj tur-operater“ uz „Novčanicu od 25 eVAra“, odnosno, zanimljiv prospekt sa ponudom da budući posetioci našeg grada, provedu „vikend u Valjevu za 25 eVAra“.
Nakon toga, uslediće i ponude od 21, 19 i 15 evra, koliko će koštati slični aranžmani sa ponudom „Valjeva za Vas“. Ipak, glavni „štos“ sa kojim će se „Valjevo za Vas“ predstaviti na Sajmu turizma biće priča o prvom srpskom vampiru Savi Savanoviću. Ideja je, kako kaže član klastera Dušan Arsenić, na još jedan originalan način pokazati specifičnost Valjeva i okoline. Naravno, Sava Savanović će biti predstavljen ne kao klasičan, nego kao simpatičan vampir, a pošto će biti u prirodnoj veličini, biće moguće fotografisanje sa ovim originalnim valjevskim brendom.

Iako će Sajam turizma praktično biti prvo pojavljivanje „Valjeva za Vas“, Dušan Arsenić je apsolutno siguran da će naš grad, sa ovim idejama na svom štandu od 16 kvadrata, biti otkrovenje Sajma. Udruženje „Valjevo za Vas“, inače, nastupiće na prostoru Privredne komore Beograd, zahvaljujući lobiranju člana klastera, valjevskog fakulteta „Singidunum“. Privredna komora Beograda je jedan od svojih štandova ustupila „Valjevu za Vas“ bez pare i dinara.
 
     
2009 © donewell, Tekstovi: Narodni muzej Valjevo, Flash animacije: Cyber Team
Svi materijali na sajtu su zabranjeni za kopiranje.