asd asd asd asd asd
Pripreme za nastup na Sajmu turizma u Beogradu
četvrtak, 11 februar 2010 23:14

Udruženje VALJEVO ZA VAS užurbano se priprema za nastup na Sajmu turizma koji će se u Beogradu održati od 24-28. februara. Prošle nedelje VALJEVO ZA VAS ugostilo je Gorana Jankovića iz Privredne komore Beograda, zamenika sekretara udruženja ugostiteljstva i turizma, radi organizaciono-tehničkog dogovora oko nastupa našeg klastera u izložbenom prostoru Privredne komore Beograda.

Naime, PK Beograda besplatno je ustupila udruženju štand u okviru 300 kvm zakupljenih za svoje članice. Nakon prve razmene informacija i ideja, koje su se očigledno dopale g. Jankoviću, pre dva dana stigla je skica izložbenog prostora beogradske komore, iz koje se jasno vidi da će štand klastera VALJEVO ZA VAS biti preko 30 kvm!
Koncepcija nastupa u najvećem delu je usaglašena, a konačan program promocije turističkih potencijala valjevskog kraja biće poznat posle sastanka svih članova klastera, koji će biti održan u subotu 13. februara s početkom u 12 sati u Klubu Narodnog muzeja. Ovim putem pozivamo članstvo da učestvuje na sastanku.

Tako će, samo tri meseca posle osnivanja, udruženje VALJEVO ZA VAS imati promociju na najvećoj turističkoj sajamskoj manifestaciji kod nas, zahvaljujući entuzijazmu, znanju i prijateljstvima koja se stvaraju, poput ovog sa Privrednom komorom Beograda. Goran Janković je izrazio spremnost za dalju podršku radu klastera i za uspostavljanje dugoročne saradnje.
 
     
2009 © donewell, Tekstovi: Narodni muzej Valjevo, Flash animacije: Cyber Team
Svi materijali na sajtu su zabranjeni za kopiranje.