asd asd asd asd asd
Održan sastanak klastera
Juče je u Klubu Narodnog muzeja održan sastanak na kojem je, uz učešće oko 20 članova klastera VALJEVO ZA VAS, još jednom razgovarano o programskoj i tehničkoj organizaciji nastupa klastera na Sajmu turizma od 24 – 28. februara u Beogradu.

Grafički dizajner Dušan Arsenić predstavio je članovima izgled i koncepciju štanda Udruženja na 37 kvm, zasnovan na dva osnovna elementa: jedan su panoi sa motivima Tešnjara, kulturnih manifestacija i prirodnih lepota Valjeva koji će kao pozadina uokviriti štand, u njima dominiraju boje znaka klastera, narandžasta i zelena; drugi je maketa promotera nastupa, prvog srpskog vampira Save Savanovića, s kojim će posetioci moći da se fotografišu.

U izložbenom prostoru biće postavljen propagandni materijal članova klastera, smenjivaće se događaji i prezentacije. Klaster će imati i svoju centralnu promociju u okviru sajamskog prostora Privredne komore Beograda, najverovatnije 25. februara u 13 sati, uz program osmišljen u vrcavom duhu Valjevaca i našeg udruženja i veliki broj zvanica. Za taj dan biće organizovan prevoz, a ’’Lasta’’ će svih dana Sajma ponuditi građanima Valjeva paket sa velikim popustom, koji će uključiti povratnu kartu i ulaznicu za Sajam turizma. O tome uskoro konkretnije na sajtu.

O programu i najbitnijim organizacionim detaljima članovi klastera dobiće informacije preko mejling liste i internet prezentacije.
 
 
     
2009 © donewell, Tekstovi: Narodni muzej Valjevo, Flash animacije: Cyber Team
Svi materijali na sajtu su zabranjeni za kopiranje.