asd asd asd asd asd
Program "Valjevo za Vas" na Sajmu turizma

Udruženje - turistički klaster „Valjevo za Vas“, koje okuplja 32 članice, učestvovaće na predstojećem Sajmu turizma u Beogradu od 24-28. februara, u Hali 4 Beogradskog sajma. Ljubaznošću Privredne komore Beograda, klaster je besplatno dobio štand od 37 kvm u njihovom izložbenom prostoru od 300 kvadrata. Svih pet dana sajma ’’Valjevo za Vas’’ imaće promocije na svom štandu, ali i na centralnom mestu izložbenog prostora PK Beograda. Glavna promocija Valjeva biće u četvrtak 25. februara od 14 do 15 sati. U programu će učestvovati glumac Nenad Jezdić, džez muzičar Jovan Maljoković, gudački kvartet MISS i glumac Ljubivoje Bube Marković kao Milovan Glišić, koji će posetioce i provesti kroz znamenitosti valjevskog kraja. Očekuje se prisustvo gradonačelnika Zorana Jakovljevića i drugih gradskih funkcionera, kao i zvanica iz Beograda i drugih gradova. Koktel sa valjevskim specijalitetima na VIP štandu organizuje HTD ’’Vujić Divčibare’’.

Osim promocije u četvrtak, ''Valjevo za Vas'' imaće još nekoliko prezentacija na VIP štandu PK Beograda. Aktivnosti klastera biće predstavljene u sredu, prvog dana sajma, u 16 časova. U petak od 13 do 14.30 predstaviće se Osečina, Ljig, Mionica i Koceljeva, sa akcentom na manifestacije Sajam šljiva, Kosidba na Rajcu, Mišićevi dani i Sajam zimnice. U subotu od 12 do 14 sati je prezentacija zdravstvenog turizma i modna revija Etno kluba, u nedelju od 13 časova predstavljanje turističke ponude Divčibara i Povlen relija. Neki od događaja na štandu su: prezentacija Narodnog muzeja i valjevskih galerija, demonstracija narodne radinosti, koktel darova prirode i prezentacija seoskog turizma, Valjevske avanture i preživljavanje, džip i Enduro safari valjevskim planinama.

Glavni cilj prvog sajamskog pojavljivanja institucija, firmi i pojedinaca umreženih u udruženje ’’Valjevo za Vas’’ jeste promocija Valjeva i okolnih mesta, ali neće izostati ni konkretne ponude destinacija i događaja. Osim brojnog propagandnog materijala agencija i institucija, specijalno za sajam klaster će pripremiti kulturno-turistički informator ’’Zašto doći u Valjevo?’’i simpatične ponude za jednodnevni boravak u Valjevu za 15 i 25 evra, pod sloganom ’’Sam svoj tur-operator’’. I na kraju, ’’Valjevo za Vas’’ će sasvim sigurno imati najneobičnijeg promotera – svi posetioci valjevskog štanda moći će da se fotografišu sa prvim srpskim vampirom Savom Savanovićem u prirodnoj veličini i da dobiju fotografiju elektronskom poštom!

PROGRAM DEŠAVANJA

24. 02, Sreda, od 10 do 18
Štand Valjeva za Vas
15-16 Performans narodne radionosti
Centralni štand Privredne komore Beograda
16 – 17 Prezentacija klastera Valjeva za Vas

25. 02, Četvrtak, od 10 do 18
Štand Valjeva za Vas
12-13 Prezentacija fotografija Valjeva i okoline
15 - 16 Prezentacija Narodnog muzeja Valjevo i valjevskih galerija
Centralni štand Privredne komore Beograda
14- 15 Program predstavljanja VALJEVA

26. 02, Petak, od 10 do 19
Štand Valjeva za Vas
11 – 16 Permanentna programska događanja turističkih organizacija Osečine (Sajam sljiva), Ljiga (Kosidba na Rajcu), Koceljeve (Festival zimnice) i Mionice (Misićevi dani)
16-17 Koktel darova prirode
Centralni štand Privredne komore Beograda
13 - 14i30 Splet prezentacija Sajma ¨ljiva (Osečina), Kosidbe na Rajcu (Ljig), Festivala zimnice (Koceljeva) i Mi¨ićevih dana (Mionica)

27. 02, Subora, od 10 do 19
Štand Valjeva za Vas
12-13 Predavanje sa prezentacijom Valjevske avanture
13 – 14 Prezentacija dzip i enduro safarija Valjevskim planinama
Centralni štand Privredne komore Beograda
12 – 13 Prezentacija ponude zdravstvenog turizma
13 – 14 Modni performans Etno kluba

28. 02, Nedelja, od 10 do 17
Štand Valjeva za Vas
11-12 Promocija međunarodnog folklornog festivala Zlatni opanak
12 – 13 Prezentacija potencijala seoskog turizma Valjevskog kraja
Centralni štand Privredne komore Beograda
13 – 14 Prezentacija potencijala Divčibara
14 – 15 Promocija Povlen relija

 

 
     
2009 © donewell, Tekstovi: Narodni muzej Valjevo, Flash animacije: Cyber Team
Svi materijali na sajtu su zabranjeni za kopiranje.