asd asd asd asd asd
USPEŠAN NASTUP VALJEVACA NA SAJMU TURIZMA
Juče je na štandu turističkog klastera "Valjevo za Vas" održana glavna promocija Valjeva u okviru ovogodišnjeg Sajma turizma. Glumac  Ljubivoje Bube Markovic ovom prilikom u ulozi Milovana Glišiča, prisutne posetioce upoznao je sa lepotama I znamenitostima valjevskog kraja, približio im današnju atmosferu našeg grada ali pre svega uspeo na vrlo šarmantan način da istakne čuveni valjevski duh, našu gostoprimljivost i srdačnost.
 
Sajam
Milovan Glišić
 
Muzički deo programa obojili su tonovi gudačkog kvarteta MISS i saksofon Jovana Maljokovića, a prisutnima se obratio i Nemanja Pavlov pobednik prvog serijala reality show-a Survivor.
 
Sajam
Miss

Nakon promocije Valjeva upriličen je koktel sa valjevskim specijalitetima koje je obezbedila kompanija HTD Vujić Divčibare. Štand "Valjeva za Vas" posetili su čelnici gradske uprave Valjevo  i Kolubarskog okruga predvođeni gradonačelnikom Zoranom Jakovljevićem. Svakako najveća atrakcija ovog štanda bio je prvi srpski vampir napravljen u prirodnoj veličini, zaroški vodeničar Sava Savanović. Veliki  broj posetilaca sajma iskoristio je priliku da se slika sa Savom. Među prisutnima se šuškalo da je uprava sajma primila kritike od Grof Drakule sa štanda Karpata da mu je Sava pokupio sve posetioce.

Sajam
Posetioci ispred štanda tokom promocije

Osim promocije u četvrtak, ''Valjevo za Vas'' imaće još nekoliko prezentacija na VIP štandu PK Beograda. U petak od 13 do 14.30 predstaviće se Osečina, Ljig, Mionica i Koceljeva, sa akcentom na manifestacije Sajam šljiva, Kosidba na Rajcu, Mišićevi dani i Sajam zimnice. U subotu od 12 do 14 sati je prezentacija zdravstvenog turizma i modna revija Etno kluba, u nedelju od 13 časova predstavljanje turističke ponude Divčibara i Povlen relija.

Sajam
Sava na zadatku

Takođe, neki od događaja na štandu su: prezentacija Narodnog muzeja i valjevskih galerija, demonstracija narodne radinosti, koktel darova prirode i prezentacija seoskog turizma, Valjevske avanture i preživljavanje, džip i Enduro safari valjevskim planinama.

Sajam
Član Wild Serbia tima u akciji ubeđivanja promoterki Vrnjačke banje da posete Valjevo

Drugi valjevski štand na sajmu turizma pripremilo je javno preduzeće  "Valjevo-turist", a za ovogodišnji sajam prezentovali su su  ponudu aktivnog odmora na valjevskim planinama.

SajamSajam

Uspostavljanje bileteralnih odnosa izaslanika Save Savanovića i Grofa Drakule.
Na drugoj fotografiji Sava sa kolegom
 
     
2009 © donewell, Tekstovi: Narodni muzej Valjevo, Flash animacije: Cyber Team
Svi materijali na sajtu su zabranjeni za kopiranje.