asd asd asd asd asd
’’Valjevo za Vas’’ na sajmu ’’Darovi prirode’’
subota, 20 mart 2010 22:12
Udruženje ’’Valjevo za Vas’’ učestvuje na 13. Međunarodnoj izložbi lekovitog bilja i preparata od meda koji se, paralelno sa 15. Međunarodnim sajmom hortikulture, od 19. do 21. marta održava na Beogradskom sajmu. Valjevski klaster se predstavlja na štandu Udruženja domaćina i Gljivarskog društva Valjevo, koji predstavlja donaciju Ministarstva poljoprivrede našim društvima koja godinama nastupaju na ovom sajmu i reprezentuju darove prirode valjevskog kraja.
Sajam

Udruženi nastup Valjevaca na sajmu ’’Darovi prirode’’ predstavlja eko-etno priču zasnovanu nfa prirodnim lepotama, zdravoj hrani, specifičnim prehrambenim proizvodima, domaćoj radinosti i zanatima i slično.
U izložbenom programu našli su se duvan čvarci, suve šljive, kupinovo vino, jabukovo sirće, razne vrste rakija, suve gljive, turšije, proizvodi od vune, domaća radinost, odeća od prirodnih materijala sa etno motivima, uz mogućnost degustacije što su posetioci štanda rado koristili.
 
Sajam

Ovom prilikom promovisani su svi turistički potencijali valjevskog područja kao i najpoznatije manifestacije valjevskog kraja. Štand se nalazi na izuzetno dobrom mestu sajamske hale, a gosti su i ovoga puta mogli da se fotografišu sa prvim srpskim vampirom Savom Savanovićem.
 
     
2009 © donewell, Tekstovi: Narodni muzej Valjevo, Flash animacije: Cyber Team
Svi materijali na sajtu su zabranjeni za kopiranje.