asd asd asd asd asd
DIVLJA SRBIJA ZA DIPLOMATSKI KOR

 
Večeras je u kafe baru Comunale u Beogradu održana prezentacija avanturističkog turizma u Srbiji, avanturističke trke, avanturističke fotografije  i naravno prirodnih lepota valjevskog kraja. Prezentaciju  organizacije Wild Serbia iz Valjeva za diplomatski kor u zemlji organizovale su Helena Studdert, ambasadorka Australije u Srbiji i Nengcha Ihouvum, ambasadorka Indije. Pored 30 ambasadora prezentaciji su prisustvovali i predstavnici ministarstava, Privredne komore Srbije i Privredne komore Beograda, medjunarodnih organizacija i domaćih medija. O potencijalima avanturističkog turizma govorili su Ivan Nastić i Nemanja Nešković,  koji su ovom prilikom   ambasadorkama Australije i Indije uručili fotografije velikog formata prirodnih lepota Srbije i film posvećen avanturizmu u Zapadnoj Srbiji.

Image

Među navedem gostima našao se i NJ.K.V ambasador portala www.ugradu.info I www.valjevozavas.net te vam u nastavku prezentujemo par fotografija koje je uspeo da snimi mobilnim telefonom u veoma lošim uslovima za fotografisanje (Ovo je pravdanje zbog loših fotografija!).

Image

Image

Image

Image
Ambasadorka SAD Meri Vorlik

Image

Image

Image
Ambasadorka SAD Meri Vorlik

Image
Umetnička fotorafija kanapea

Image

Image
"Divlji Srbi" i pitomi Valjevci

Image
Ivan Nastić s leđa

Image
Prezentaciji su prisustvovali i novinari Tanjuga, Bete, Foneta, B92, Politike itd...


Tekst preuzet sa www.ugradu.info VALJEVO - WEB PORTAL - DIVLJA SRBIJA ZA DIPLOMATSKI KOR http://www.ugradu.info/index.php?option=com_content&task=view&id=8821#ixzz1fnsy6ATc
 
     
2009 © donewell, Tekstovi: Narodni muzej Valjevo, Flash animacije: Cyber Team
Svi materijali na sajtu su zabranjeni za kopiranje.