asd asd asd asd asd
TURE PO VALJEVSKOM KRAJU
“Jedna destinacija, četiri priče - Grad Valjevo” je valjevski turistički proizvod - kolaž sastavljen od raznolikih obilazaka kulturno-istorijskih znamenitosti, razgledanja grada, degustacija domaćih vina, pa sve do vožnje čamcima, planinarenja i pešačenja kroz zadivljujuću prirodu...

Ovo su pažljivo skrojeni turistički trenuci namenjeni svima onima koji žele da upoznaju valjevski kraj i otkriju njegove vrednosti.

Preporučujemo da iskoristite ovu jedinstvenu mogućnost da se u potpunosti prepustite odmoru, zabavi i uživanju, jer tim mladih turističkih stručnjaka iz organizacije Travel2Serbia brine o svakom momentu umesto Vas.

Verujemo da ćete se lako odlučiti da budete učesnik jedne od valjevskih turističkih priča!

Kontakt:
Travel2Serbia / Tel: +38114245508 / Mob: +381642052706 / +381607578495 / E-mail: Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli / Web: www.travel2serbia.com


OTKRIJ VALJEVO!

FOTO
Dobrodošli u grad Valjevo, jedan od najstarijih i istorijski najznačajnijih gradova u Srbiji!

Predstavljamo vam specijalno pripremljen paket turističkih usluga koje ćete obožavati. Vodimo vas u živopisan i nesvakidašnji grad u kojem ćete doživeti nezaboravne trenutke radosti.

U našoj prvoj priči pod nazivom “Otkrij Valjevo!”, saznaćete: koje su četiri reke na kojima leži grad Valjevo, kako izgleda najposećeniji muzej u Srbiji, gde su posečeni srpski knezovi Ilija Birčanin i Aleksa Nenadović, koju gimnaziju je pohađala Desanka Maksimović... O značaju pet valjevskih manastira, poznatim Valjevcima, valjevskom pivu i drugim interesantnim valjevskim stvarima, pričaćemo vam kada se vidimo...
 

Prilika za otkrivanje nepoznatog, usvajanje novih znanja, jedinstven odmor i razbibrigu je tu. Mi se nismo setili nijednog razloga zašto je ne biste iskoristili!

Pogledajte program dvodnevnog izleta u Valjevu i njegovoj okolini.

MILINA REKE GRADAC


FOTOPropešačite zadivljujućim predelima kanjona najčistije reke u Srbiji!
Vodimo vas kroz netaknutu prirodnu lepotu od koje zastaje dah!


 “Milina reke Gradac” je tura namenjena ljubiteljima prirode, avanturistima, ekolozima, ljudima koji vole duga pešačenja i povremene prelaske kroz reku...

Spremite se za dobru zabavu! Uživaćete u atraktivnom terenu, prelepom krajoliku i oazi prirode udaljenoj svega nekoliko kilometara od centra Valjeva. Osetićete adrenalinski podsticaj, uživati u dobroj hrani i debeloj hladovini. Oni koji vole reskost planinskih voda neće se ustručavati i da zaplivaju u kristalno bistrom Gradcu.

Zakoračite u bajkovitu svežinu kanjona... Dozvolite sebi da se aktivno odmorite!

Pogledajte program ture "Zakorači u milinu reke Gradac!".

ISTRAŽI VALJEVSKI PUT VINA

FOTOUživajte u celodnevnoj degustaciji vrhunskih valjevskih vina i upoznavanju novih prijatelja!


Na posebno skrojenoj turi kroz živopisne predele valjevskih sela, istinskim ljubiteljima vina približićemo vinsku kulturu ovog kraja i razotkriti neke od tajni uspešnog bavljenja vinogradarstvom.

Posetićemo tri vinarije i degustirati njihova odabrana vina u srcu vinograda, uz zanimljive priče o počecima uzgajanja vinove loze, istoriji vinarija i velikom trudu koji je potrebno uložiti da bi nastala samo jedna boca vina.

Zaljubićete se u valjevska vina, a oduševiće vas interesantni ljudi i veličanstveni panoramski pogledi sa brda na kojima se nalaze vinogradi.

Započnite svoje prvo istraživanje... ove trenutke vredi iskoristiti!

Pogledajte program turističke priče "Istraži valjevski put vina!".

UDAHNI JEDINSTVENE VALJEVSKE PLANINE

FOTOPonesite sa sobom energiju za nezaboravno iskustvo u prirodnom raju ranča Orlovo gnezdo i planine Maljen. Vodimo vas na fascinantan adrenalinski teren!!!

Vreme: od jutra do sumraka
Najbolje zbog: bezbroj mogućnosti za razonodu
Akcije: pešačenje uređenim stazama, grupni sportovi na otvorenom, paraglajding, ribolov, sportsko penjanje, streličarstvo, biciklizam, roštiljanje u posebno napravljenim ognjištima, pripremanje kuvane hrane, druženje uz gitaru, kampovanje
Jednom rečju: Nezaboravno!

Nakon izlaska iz Orlovog gnezda, smeštamo se na raskrsnicu mediteranskih, karpatskih i panonskih vetrova - jedinstvenu vazdušnu banju Divčibare! Prijaće vam prenoćište u toplini jedne od planinskih vila, a spokojan san osiguraće izvanredan ukus kuvanog jela iz domaće radinosti.

Novi dan započinjemo jutarnjom kafom, divčibarskim doručkom i upoznavanjem sa dnevnim aktivnostima. Krenućemo najinteresantnijim predelima Divčibara, pronaćićemo najbolja mesta za fotografisanje i posmatranje Srbije “na dlanu”, točiti vodu na nekom od prirodnih izvorišta i doživeti još mnogo toga uzbudljivog.

Pogledajte program  turističke priče "Udahni jedinstvene valjevske planine"

 
     
2009 © donewell, Tekstovi: Narodni muzej Valjevo, Flash animacije: Cyber Team
Svi materijali na sajtu su zabranjeni za kopiranje.